luxkidz

Tag dit barn med på tur i skoven året rundt

For et barn af næsten en hvilken som helst alder, kan det være vildt fascinerende at gå rundt ude i skoven, der ofte emmer af liv, der er anderledes fra os selv. Der er både små biller og insekter, og er man heldig, kan man også se de større dyr, så som hjorte eller måske en ræv.

Hvis dette er en glæde, du gerne vil give dit barn, så må du endelig sørge for at tage det med på gåtur i skoven, for det kan jo faktisk lade sig gøre året rundt.

Klæd dem på til alt slags vejr

Som man plejer at sige, findes der ikke dårligt vejr. Der er bare dårlig påklædning. Det er især vigtigt at huske i skoven, for der er så meget at gå glip af, hvis I kun bevæger jer derud på de varmeste sommerdage.

Sørg for at klæde dit barn ordentligt på, og så kan I sagtens tage på gåtur i skoven, også når det er koldt, eller når det regner.

En flyverdragt er for eksempel oplagt at have på i skoven, for så skal I heller ikke bekymre jer om, om barnet begynder at lege i mudder og bliver beskidt. Det er nemlig let at vaske af.

Flyverdragter findes der i øvrigt masser af, så du kan sagtens købe dem på nettet med online bestilling, hvis det skal gå stærkt.

Lag og tilbehør er også vigtigt

Når du vil sørge for, at dit barn kan holde varmen, kan det også være godt at huske, at det også nogle gange kan blive for varmt. Derfor kan det også være en god idé at bruge flere lag og tilbehør, som kan tages af.

I vintermåderne kan et halstørklæde og hue, eller måske en balaclava gøre meget. Køb også Kong Walther Østerbro Handske i faux black night for varmere fingerspidser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *