Derfor er en Windows-computer et godt valg som ejendomsudvikler

Står du og skal ejendomsudvikle og har brug for en effektiv og super funktionel computer? Så er en Windows-computer med sikkerhed et rigtigt godt valg for dig. Læs med her og se grundende til, at en Windows computer er det rigtige valg for dig som ejendomsudvikler.

Bevar dine filer sikkert

Noget af det vigtigste, din computer skal kunne, når du er ejendomsudvikler, er at kunne bevare dine mange filer sikkert og trygt i mapper, så du altid kan finde dem igen.

Microsoft computere indeholder blandt andet OneDrive Backup, som gemmer dine filer i skyen, hver gang du har uploadet en ny. Dette vil sige, at selvom du er langt væk fra dit hjem med din computer, måske endda i et andet land, kan du let have adgang til dine filer og stadig arbejde og gemme dine filer trygt.

Ikke nok med, at du kan gemme Word filer med tekst i OneDrive, kan du også gemme andre slags filer som for eksempel billeder og videoer.

Det bliver altså ikke meget lettere at ejendomsudvikle og visualisere på din Windows computer! Du kan læse mere på alt-til-windows.dk.

Nem genoprettelse

I tilfælde af, at du skulle være så uheldig at miste din computer eller din computer går i sort, har mange Windows computere et smart backupsystem, der gør at du hurtigt kan få den op og køre igen. På denne måde kan du undgå at miste filer og andre ting, du har liggende på din computer, hvis den går i sort.

Selvfølgelig kan uheldet være ude, og din computer kan ikke komme i gang igen, men her er det netop smart med det såkaldte OneDrive system, der let og effektivt opbevarer dine filer i ”skyen”, så du altid har adgang til dem.

Mange forskellige funktioner

I forhold til mange andre computere på markedet, har computerne fra Windows mange forskellige funktioner, der vil gøre det lettere for dig at ejendomsudvikle.

En af disse smarte funktioner er den gode søgefunktion. Når du ejendomsudvikler, kan du have mange forskellige ting liggende på din computer, så derfor er det vigtigt, at du let kan søge på diverse filer mm. Og nemt finde dem og have adgang til dem.

Med Windows søgefunktionen kan du nemlig søge på hele computeren og ikke kun på skrivebordet. Det eneste du skal gøre, er at ændre søgeindstillingerne, så du kan søge i samtlige mapper og forskellige placeringer på din computer. Det bliver ikke meget lettere!

Udover den smarte søgefunktion, har Windows computeren også en smart funktion, der sørger for at skåne dine øjne med nattelys. Sidder du og arbejder om natten eller aftenen, hvor det er mørkt, kan du opleve irriterede øjne grundet det blålys, som din computer udseender.

Ønsker du at undgå dette og skåne dine øjne, kan du midlertidigt begrænse den mængde af blålys, som din computer udsender.

Nu er du helt klart til at ejendomsudvikle direkte fra din Windows computer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *